Oko Tomislavova doma nakon premještanja karantene ostala razbacana zaštitna oprema

Foto: Neja Markicevic / CROPIX

Nakon što je zagrebačka karantena iz Tomislavovog doma prebačena u Hotel I, na Sljemenu je ostala razbacana zaštitna oprema.

Nakon što je zagrebačka karantena iz Tomislavovog doma na Sljemenu prebačena u privatni Hotel I, pojavila se snimka koja prikazuje kako izgleda područje koje okružuje Tomislavov dom.

U šumi oko tog objekta naišla je na razbacanu zaštitnu medicinsku opremu – odnosno maske za lice i zelena zaštitna odijela. Gradu Zagrebu nije do sad komentirao o čijem je propustu riječ kao što nije niti objasnio način skladištenja zaštitne opreme.

Grad Zagreb preselio je karantenu iz Tomislavova doma na Sljemenu u hotel na periferiji grada 14. travnja. Kada se počelo govoriti o mjestima za karantenu, objašnjenje izbora hotela Tomislavov dom na Sljemenu bilo je da je to najpogodnija lokacija, zbog udaljenosti, a spominjalo se i kako je za pripremu potrošena i određena količina novca. No, niti mjesec dana kasnije karantena je prebačena u Hotel I, koji se nalazi na rubu grada, ali u naseljenom području. Opravdanje za odabir tog hotela bilo je ponajviše dobra prometna povezanost, piše Dnevnik.hr.



Komentari