OGLASIO SE VRHOVNI SUD Sessa nema namjeru odgovarati na ‘apsurdne i neistinite tvrdnje’

Djuro Sessa Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Vrhovni sud u utorak je priopćio da predsjednik tog suda Đuro Sessa nema namjeru odgovarati na “apsurdne i neistinite tvrdnje” osuđenog bivšeg čelnika Dinama Zdravka Mamića koji ga je prozvao za korupciju te nazvao kriminalcem i varalicom.

“Predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske nema namjeru odgovarati ili komentirati ponovljene apsurdne i neistinite tvrdnje iznesene na konferenciji za medije u Mostaru”, priopćio je Vrhovni sud nakon Mamićevih optužbi iznesenih dan nakon potvrđivanja presude za izvlačenje novca iz Dinama.

Ne iznoseći nikakve dokaze Mamić je u Mostaru izjavio da je odluka Vrhovnog suda sramotna, a za Sessu je kazao da je “kleptoman, kriminalac i varalica”.

“Spreman sam se staviti na dispoziciju državnom odvjetništvu i Uskoku kako bi dokazao da je Sessa kriminalac i da sam mu osobno donosio novac. Spreman sam surađivati u dokazivanju da je to kriminalac i otimač novca građanima, vrh hobotnice,” poručio je.



Mamić je za mito optužio i suca Županijskog suda u Osijeku Zvonka Vekića, suca Darka Krušlina, ali i suca Visokog prekršajnog suda u Zagrebu Nedjeljka Bobana.

Komentari