Oglasio se odvjetnik jednog od uhićenih navijača: “Negira djelo, nasilno je izveden iz vozila i uhićen”

Foto: N1

Odvjetnik Tihomir Mišić brani jednog od uhićenih navijača za koje policija tvrdi da su sudjelovali u neredima na autocesti A1 u subotu navečer. On kaže kako njegov branjenik poriče bilo kakvo sudjelovanje u događajima na odmorištu Desinec.

“Iznio je obranu, opisao je detalja inkriminiranog događaja. Apsolutno negirao djelo, kaže da je nasilno izveden iz vozila i uhićen”, kaže Mišić.

“Bio je tamo, kao i 1500 drugih pripadnika Torcide. Nakon nereda bio je u vozilu s još dvojicom uhićenika. Nasilno je izvučen iz vozila, negira bilo kakvo sudjelovanje u neredima”, kaže odvjetnik.

Na pitanje je li njegov branjenik kolateralna žrtva, Mišić kaže: “Apsolutno”.



“Prema navodima DORH-a ročište za određivanje istražnog zatvora će biti poslijepodne. Očekujem da prijedlog za moju stranku neće ni ići”, zaključio je.

Podsjetimo, u subotu navečer nakon utakmice Dinama i Hajduka, došlo je do masovnog sukoba između navijača splitskog Hajduka i policije kod odmorišta Desinec na autocesti A1. U sukobima je sudjelovalo više stotina osoba. Četiri osobe su ranjene iz vatrenog oružja koje su policajci upotrijebili. Ozlijeđeno je 20-ak policajaca i 14 navijača, donosi Direktno.

 

Komentari