Odvjetnik suca Krušlina: Ne radi se o navodnom primanju mita

Darko Krušlin odlazi s istražiteljima. Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Ljubo Pavasović Visković, odvjetnik Darka Krušlina, poručio je kako za sada ima okvirne informacije i, koliko zna, ne radi se o kaznenom djelu navodnog primanja mita. Istaknuo je kako će njegov klijent iznijeti obranu i odgovarati na pitanja.

“On je donio osuđujuću presudu, proces je završio u kratkom roku. On je obavio svoj posao, bez zamjerke. USKOK je na skliskom terenu”, rekao je Pavasović Visković za RTL Danas.

“Cijela priča se radi jer je Mamićev cilj srušiti presudu na Ustavnom sudu. Nigdje se ne stavlja Krušlinu na teret da je od Mamića ili njegovog prijatelja primio novac. Sklizak je ovo teren za USKOK, pitanje je hoće li dokazati išta. Zdravko Mamić je nespretno sebe doveo u situaciju da bude izručen. USKOK ovo radi jer je prepoznao enormno veliki, dragocjeni pokajnički potencijal kod Mamića. Oni ga žele ovdje – rekao i dodao kako politika u Hrvatskoj često predbacuje pravosuđu da ne radi svoj posao”.


“Sada je na politici da prisili BIH da poštuje dogovor”, poručio je.

“Postoji priča o satu, ali ona se događa prije nego postaje raspravni sudac. Nakon par sati je taj sat otputovao u drugom pravcu”, rekao je.


Komentari