Odluka o izboru novog ravnatelja Dječje bolnice Srebrnjak bit će u zakonskom roku

Zeljko Puhovski / CROPIX

Pročelnik zagrebačkog Gradskog ureda za zdravstvo Vjekoslav Jeleč priopćio je u ponedjeljak da će se u zakonskom roku donijeti odluka o izboru novog ravnatelja ili ravnateljice Dječje bolnice Srebrnjak, a do te odluke bolnicu će zastupati v.d. ravnateljice Ivana Đerek Dubravčić.

Podsjetio je da je danas održan nastavak sjednice Upravnog vijeća Dječje bolnice Srebrnjak i da su obavljeni razgovori s kandidatima za novog ravnatelja, odnosno ravnateljicu, te najavio da će o novoj sjednici Upravnog vijeća i vremenu njezina održavanja, javnost na vrijeme biti obaviještena.

Smijenjeni ravnatelj Dječje bolnice Srebrnjak Boro Nogalo izjavio je ranije danas, nakon još jednog prekida sjednice Upravnog vijeća na kojoj je trebala biti donesena odluka o novom ravnatelju, kako se nada da su u Upravnom vijeću shvatili “koliko je cijela situacija oko Dječje bolnice protuzakonita i bezobzirna”.

Nogalo: Nadam se da su u Upravnom vijeću shvatili koliko je ovo protuzakonito



Na današnjoj sjednici Upravnog vijeća po treći put nije donesena odluka o novom ravnatelju, iako je to predsjednica Upravnog vijeća Ana Stavljenić-Rukavina najavila prošlog tjedna. Stavljenić-Rukavina danas nije bila dostupna za izjave.

Komentari