ODLIČNA POSJEĆENOST: Kampovi gotovo puni, a prema rezervacijama sjajna situacija do kraja sezone

Foto: Kamp Slanica

Popunjenost kampova bolja je od planiranoga. Neki kampovi već su sada u srpnju gotovo puni, a prema onome kako u ovom trenutku stižu rezervacije, najave dolazaka su im dobre i za sljedeća 2-3 mjeseca. Bez obzira na COVID-sezonu, u kampovima se ulaže i u dodatne sadržaje.

U uživanju u pogledu na murterski arhipelag i Kornate Tomislava iz Slovenije nije omela ni COVID sezona. Kaže da su uz pridržavanje svih mjera sigurni, ko doma.

Slovenci, Nijemci, Austrijanci već su zimi počeli planirati odmor na otvorenome.

“Bilo nas je samo strah da se pandemija ne bi raširila, ali je uspjelo sve skupa dobro krenuti, najave su dobre, čak i za posezonu, za 9. i 10 mjesec tako da se nadamo jako dobroj sezoni”, ističe Marko Kovačev, direktor Kampa Slanica na Murteru.



Pa se, unatoč prošlogodišnjem smanjenom turističkom prometu, i dalje ulaže u kvalitetu.

Direktorica Autokampa Imperial iz Vodica, Matea Relja, kaže da su ove godine odlučili postaviti novih 6 mobilnih kućica budući da gosti od ove godine imaju veliku potražnju za takvim tipom smještaja.

Pokrenulo se turističko tržište, ljudi su se uželjeli putovanja.

Protuepidemijske mjere i protokoli – jedina su pitanja koja zanimaju goste. Nose li se maske? Mjeri li se temperatura pri ulasku u objekte? Što ako im zatreba testiranje?

“Zanima ih da li mi to možemo dogovoriti za njih ili moraju sami potražiti – mi smo od ove godine, znači, sve uveli da mi odrađujemo, mi dogovaramo, ako je potreban transfer mi to isto odrađujemo za njih”, kaže Relja.

Ljubitelji odmora na otvorenome očito ne dvoje mnogo – putovati ili ne. Svjedoče tomu mnogi kampovi duž dalmatinske obale koji su već sada gotovo popunjeni.

Komentari