ODLASCI I U HSLS-U Stranku napustio još jedan član: Zbog osobnih razloga ne želim biti dio te priče

Ronald Gorsic / CROPIX

Nakon što je Hrvatsku-liberalnu stranku napustio ginekolog Ivica Žuvela, njegovim putem krenuo je i Janko Deković.

“Slično kao i dr. Ivo Žuvela, od danas više nisam član HSLS-a. Poštujem rad i odluke Darija Hrebaka, ali iz osobnih razloga više ne želim biti dio te priče. Sretno u daljnjem radu!”, kratko je napisao Janko Deković.

Podsjetimo, poznati zadarski doktor i dugogodišnji član HSLS-a Ivo Žuvela objavio je u nedjelju da izlazi iz te stranke. Žuvela je bio veliki zagovornik ideje klasičnog liberalizma, a jedan je od niza istaknutih članova koji napušta tu stranku zbog suradnje sa HDZ-om.

“Prvo, nisam već jednom izlazio iz HSLS-a nego se samo pasivizirao. Drugo, vidim da me već neki pokušavaju diskreditirati da idem za foteljom. Da sam išao za foteljom, učlanio bih se u HDZ ili bih ostao na postojećoj fotelji. Tima poručujem da sam ja još uvijek isti čovjek, čovjek s imenom i prezimenom koji želi graditi Gotovčevu Hrvatsku. Spočitava mi se da mi do sada nije smetala koalicija s HDZ-om, sad mi odjednom smeta. Netočno. Progutao sam par koalicija u nadi da će doći bolja vremena. I kad se činilo da su došla, sve je ostalo isto usprkos drukčijim najavama. Nikome ništa ne zamjeram, svakome mogu pogledati u oči i svima želim sve najbolje. S ovime završavam sve rasprave i okrećem novu stranicu, slobodan i neopterećen. Zahvaljujem se svima koji su me podržali i poslali mi na stotine poruka. Ne odustajem od borbe za pravedniju Hrvatsku!”, napisao je Žuvela.



Poznati doktor napušta HSLS zbog Hrebakovih pregovora s HDZ-om: Ne želim biti dio tog stada

Komentari