Od Bandića se dirljivo oprašta njegova glasnogovornica: Čovjek koji je volio ljude, naš čovjek iz naroda

facebook

Čitav dan od Milana Bandića opraštaju se prijatelji, suradnici i poznanici. Neki posljednji pozdravi vrlo su potresni, pa tako zamjenica gradonačelnika Jelena Pavičić Vukičević nije uspjela zadržati suze dok je pokojnog gradonačelnika nazivala divnim vođom i prijateljem. Dirljivim statusom na Facebooku od Bandića se oprostila njegova glasnogovornica Ivanka Čuljak Milidrag.

“Hvala i zbogom dragi šefe i dobri naš neumorni gradonačelniče! Hvala na povjerenju, na podršci, na prilici…na svemu… Neočekivan i bolan je rastanak od čovjeka iznimne osobnosti, iskustva i srčanosti koji je svojim neumornim vođenjem Grada obilježio jedan lijepi dio zagrebačke, odnosno naše povijesti. Prije svega čovjek koji je volio ljude, svoje sugrađane i svoj grad bez zadrške, iskreno i do kraja…nije znao drugačije…naš čovjek iz naroda…”, piše glasnogovornica na svojem privatnom profilu.

Status je potpisan riječima Vaša ‘doživotna’ glasnogovornica i stihovima iz pjesme Tina Ujevića.

Ranije je napala Juričana

Nešto ranije danas Ivanka Čuljak Milidrag na Facebooku je prilično oštro napala aktivista Darija Juričana. Veliki Bandićev oponent od gradonačelnika se oprostio u svome stilu, što je očito razbjesnilo glasnogovornicu.



Čuljak Milidrag je Juričanu poručila da ga može biti sram, dodavši da je njegova objava ‘nažalost rekla previše’ o njemu, prenosi Telegram.

Bandićeva glasnogovornica napala Juričana zbog objave na Fejsu: Može Vas biti sram, nemate ni trunke ljudskosti ni poštovanja!

Komentari