Objavljeni detalji strašne nesreće u kojoj su poginule dvije djevojčice: Automobil se prevrnuo na krov

Foto: Ranko Suvar / CROPIX/ilustracija

U ponedjeljak u 18:30 na državnoj cesti D-54 (Maslenica – Zaton Obrovački) dogodila se prometna nesreća s dvije poginule osobe. Policija je objavila detalje strašne tragedije.

U strašnoj prometnoj nesreći život su izgubile dvije djevojčice, a njihov otac i još jedna djevojčica teško su ozlijeđeni.

Prema rezultatima očevida u suradnji sa županijskim državnim odvjetnikom, nesreća se dogodila kada 66-godišnji vozač Fiata zagrebačkih registracija krećući se dionicom ceste D-547 iz smjera Obrovca u smjeru Sv. Roka, dolaskom do križanja s cestom D-54 nije propustio vozila s prednošću prolaska. Sudario se s Audijem zadarskih oznaka kojim je upravljao 49-godišnji vozač, a koji se kretao iz smjera Maslenice u smjeru Zatona Obrovačkog.

Nakon sudara automobil zadarskih registracijskih oznaka prevrnuo se na krov i udario u betonsko postolje rampe.



U prometnoj nesreći smrtno su stradali putnici iz Audija – dvije djevojčice (5 i 9 godina), dok su 49-godišnji vozač i još jedna devetogodišnja djevojčica prevezeni u zadarsku bolnicu. Teško su ozlijeđeni, ali kako se doznaje, nisu u životnoj opasnosti. Kako neslužbeno doznaje Dnevnik.hr, djevojčica je polusestra stradalih djevojčica.

Od 19:40 do 1:10 navedena dionica D-54 bila je zatvorena za sav promet.

U tijeku je kriminalističko istraživanje nad 66-godišnjim vozačem Fiata zbog izazivanja prometne nesreće sa smrtnom posljedicom.

Komentari