NOVI SKANDAL! HDZ-ov gradonačelnik fino časti ekipu: Pijan je*** mater pred policajcem

Foto: Vlado Kos / CROPIX

Gradonačelnik Vinkovaca Ivan Bosančić (HDZ) poznat je po audio snimci na kojoj pred policijom i pod utjecajem alkohola prijeti liječniku koji ga je molio da stiša cajke na svom tulumu, a pamti se i ‘anegdota’ kada je uzeo kombi crvenog križa kako bi otišao na rafting u BiH. Sudeći po najnovijoj objavi oporbenog vijećnika Gorana Kajkića, Bosančić se počastio novim putovanjem koje je platio grad, a na koje je poveo i 30-ak podobnih ljudi.

Gradski vijećnik Vinkovaca Goran Kajkić iz stranke Ključ Hrvatske tvrdi kako je Bosančić nedavno na put u Njemačku poveo 30-ak ljudi, među kojima deset članova gradske uprave i pet tamburaša.

Kajkić tvrdi kako su Bosančić, njegov zamjenik, članovi Gradskog odbora HDZ-a, pročelnici gradskih uredskih odjela, nekoliko rodbinski povezanih zaposlenika gradske uprave ili gradskih tvrtki, te politički koalicijski partner, zajedno s tamburašima, putovali u grad Kenzigen.

“Autobus je navodno plaćen gradskim novcem”
“Svi su oni sebi priskrbili dnevnice s javnim novcem. U ta četiri dana svaki od njih uzeo je preko 1700 kn, najam busa koštao je gotovo 30.000 kn, a kao šlag na kraju poveli su i tamburaše (da ih zabavljaju u putu) koje je Bosančić platio oko 10.000 kn, također vašim novcem”, piše Kajkić koji dostavlja dokument u kojem se navodi koliko je cijeli “izlet” koštao.



HDZ-ov gradonačelnik Bosančić rekao je Telegramu da posjeduje prepisku mejlom u kojoj se vidi da ga je gradonačelnik Kenzingena Matthias Guderjan (65) molio da u Njemačku dovede i vinkovačke tamburaše. Dodao je da je Guderjan po prirodi veseljak i voli slavonsku tamburicu. No gradonačelnik njemačkog grada ipak ih nije čuo jer “iz zdravstvenih razloga nije mogao biti tamo”, stoji u plaćenom oglasu na jednom lokalnom vinkovačkom portalu.

Novinari Telegrama pitali su Bosančića imaju li Vinkovci i Kenzingen bilo kakvu gospodarsku suradnju, ali HDZ-ovac im je rekao da “baš i nemaju” te da je ranije, koliko zna, bilo pokušaja jednog obrtnika koji radi ograde od kovanog željeza da se plasira na tamošnje tržište.

https://www.facebook.com/gorankajkic/posts/463038899166164

Pijan pred policijom prijetio liječniku
Podsjetimo, u svibnju je objavljena snimka na kojoj se čuje kako između dva i tri sata ujutro Bosančić pred policajcem koji je došao smiriti njegov tulum prijeti liječniku koji je pozvao policiju zbog preglasne glazbe.

Kada je stigla policija koju je pozvao liječnik, Bosančić je policajcu rekao: “Pa da je meni rođendan svaki dan, vidite ovu budalu preko puta!”

“A šta da radim”, odgovorio mu je policijski službenik.

No HDZ-ovac nije stao. Pokazao je mišiće.

“Ma je*at ću mu mamu sutra. Pa oni ne znaju kakav će oni problem imati“, zaprijetio je ‘vinkovački šerif’. Tu se snimka prekida, prenosi Dnevno.hr

 

Komentari