Novi raspored sjedenja u Cinestaru, barem dva prazna sjedala između svakog gledatelja

Foto: Darko Tomas / CROPIX

Kako bi dodatno zaštitili posjetitelje i zaposlenike, CineStar kina uvode posebne mjere opreza zbog koronavirusa. Na svojoj Facebook stranici objavili su da je CineStar prije tjedan dana u sva svoja kina na blagajne uveo sredstva za dezinfekciju ruku. Od četvrtka, 12. ožujka uvode i novi raspored sjedenja u svakoj dvorani te blokiraju kupnju minimalno dva sjedala između posjetitelja na način da se povećava udaljenost između posjetitelja ispred, iza, lijevo i desno.

Nadalje, potiču posjetitelje da ulaznice kupuju online, a ako kupuju na blagajnama, neka plaćaju karticama i beskontaktno.

“Naši djelatnici dobili su detaljne upute vezane uz održavanje higijene ruku kao općih mjera zaštite i postavili smo obavijest o pravilnom pranju ruku u naše sanitarne prostore. Unatoč svemu, molimo sve posjetitelje da i sami djeluju društveno odgovorno te sukladno uputama nadležnih službi, kako bi se trenutna situacija što prije okončala. Zajedno možemo napraviti puno!”, napisali su na svojoj Facebook stranici.



[PREVENTIVNE MJERE ZAŠTITE – COVID-19]Poštovani posjetitelji,U cilju preventivnih mjera zaštite od Corona virusa…

Gepostet von CineStar Cinemas Hrvatska am Mittwoch, 11. März 2020

Komentari