Novi detalji ubojstva kod Slavonskog Broda: Sin ubio svog oca

Foto: Sbplus

Tijelo 56-godišnjaka u utorak rano ujutro, oko 5 sati, pronašli su djelatnici policije u obiteljskoj kući u mjestu Ruščica, šest kilometara istočno od Slavonskog Broda, izvijestila je Policijska uprava brodsko-posavska.

“U 5 sati, u Operativno komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske, zaprimljena je dojava o sukobu između dvije osobe u Ruščici. Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, kojom prilikom su u obiteljskoj kući pronašli mrtvo tijelo muške osobe, te su u blizini pronašli i uhitili mlađu mušku osobu (21), zbog sumnje da je počinila kazneno djelo ubojstva”, rekla je za Hinu glasnogovornica Policijske uprave Brodsko-posavske Kata Nujić.

Policija još nije izašla s podacima o povezanosti dvojice muškaraca, međutim, mještani vjeruju da je sin ubio oca.

Na mjestu tragedije u tijeku je kriminalistička istraga koju zajednički provode policija i županijsko državno odvjetništvo iz Slavonskog Broda.



Mirna obitelj

Nakon sukoba, rano jutros oko 5 sati 21-godišnjak je, neslužbeno se doznaje, ubio svoga oca (56). Ubojstvo je navodno počinjeno hladnim oružjem.

Kako je susjed obitelji rekao za Večernji list, poznavao ih je kao mirne ljude. Bilo ih je četvero, otac, majka, sin i kći. Otac je bio građevinski radnik, a sina susjed s kojim razgovarali ne poznaje najbolje jer je rijetko izlazio. Ne zna da je među njima bilo nekakvih razmirica. Za događaj je saznao rano ujutro kad su ga probudile policijske sirene te kaže kako je šokiran događajem.

Komentari