NOVI DETALJI SVADBE U IMOTSKOM Svemu je kumovao alkohol. Krivo mu pogledao djevojku pa ga nokautirao!

Foto: Zvonimir Barisin / CROPIX

Jutros isplivavaju novi detalji stravičnog zločina koji se jučer dogodio na jednoj svadbi u Imotskom i gdje je u svađi teže ozlijeđen mladić kojemu se liječnici bore za život.

Naime, sinoć 19:20 u Imotskom je došlo do tučnjave ispred crkve u kojoj je teže ozlijeđen jedan mladić. Počinitelj zločina satima je bio u bijegu, ali policija ga je jutros ipak uhitila.

“Policijski službenici pronašli su i uhitili muškarca kojeg se dovodi u vezu s događajem. Doveden je u službene prostorije i nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje”, izvijestili su iz splitske policije.

Bili su pijani
Dalmatinski portal donosi detalje o onome što se događalo na svadbi neposredno prije i nakon strašnog zločina. S njihovim novinarima je razgovarala osoba koja je bila na svadbi i koja im je ispričala detalje, ali želi ostati anonimna.Govori kako je do tučnjave došlo prije svadbe na kojoj su oba mladića bila gosti, a svemu je kumovao i alkohol.

“Mladoženjin prvi rođak iz Imotskog je već prije svadbene večere bio dobro pod gasom. Sin poznatog imotskog ugostitelja mu je u jednom trenutku navodno pogledao djevojku, što se ovom nije svidjelo. Nokautirao ga je nogom u glavu”, rekla je osoba koja se našla u istom društvu dodavši kako je mladić pao na zemlju, udario glavom i izgubio svijest.

U blizini je bio mladić koji radi u hitnoj ambulanti te je ubrzo vozilo došlo po ozlijeđenog. Tada je došla i policija, koja je obavila očevid te nakon nekoliko sati uhitila počinitelja.

 

Komentari