NOSITELJ LISTE ŽIVOG ZIDA PRIJAVLJEN ZA BLUD Vuletić optužen da je napastovao studenticu u svom uredu

Općinsko državno odvjetništvo u Zagrebu kazneno je prijavilo Dominika Vuletića, nositelja liste Živog zida u III. izbornoj jedinici zbog sumnje da je počinio bludne radnje, doznaje Jutarnji list.

Odvjetništvo je, bez navođenja identiteta objavilo da je ispitan 39-godišnjak. “Nakon ispitivanja okrivljenika doneseno je rješenje kojim su okrivljeniku naložene mjere opreza zabrane približavanja žrtvi te zabrane uspostavljanja i održavanja veze sa žrtvom”, priopćili su iz tužiteljstva.

Studenticu pozvao u svoj ured

Vuletić, docent na Katedri za pravo Ekonomskog fakulteta u Zagrebu policija je privela nakon što ga je prijavila 20-godišnja studentica jednog drugog fakulteta. S Vuletićem se upoznala prije nekoliko dana tijekom stranačkih aktivnosti a tom su priliko razmijenili brojeve telefona.

Prema navodima iz prijave, Vuletić je studentici slao poruke u kojima joj nudi akademsku suradnju, a ona mu je dala do znanja da jedino takva poslovna suradnja dolazi u obzir. 17. lipnja došla je u njegov ured na Ekonomskom fakultetu. Vuletić ju je tamo navodno pritisnuo uza zid i počeo dirati. Ona je izjurila iz ureda i o svemu obavijestila policiju, kojoj je ustupila i poruke koje joj je Vuletić slao koje navodno sadrže i neukusne rečenice.



Susjedi Vuletićevih kažu da nisu vidjeli policiju u ulazu proteklih dana te da su divna obitelj s malom bebom. Vuletićeva partnerica rekla je za Jutarnji da Dominik nije uhićen te da mu mobitel ne radi, a na mail Jutarnjem kandidat Živog zida nije odgovorio.

Komentari