NK Mosor odgovorio na prozivke Marijane Puljak: Nevjerojatno je na što su sve pojedini političari spremni kako bi na izborima dobili koji glas više

Nogometni klub Mosor iz Žrnovnice napao je gradsku vijećnicu i saborsku zastupnicu Marijana Puljak da na jeftin način prikuplja političke poene za sljedeće lokalne izbore.

“Gradska vijećnica Marijana Puljak u protekle dvije godine baš ničim nije doprinijela da se ovaj višegodišnji problem riješi, ali to je nije niti malo zasmetalo da na sam dan kada su gradski vijećnici dobili materijale za 37. sjednicu Gradskog vijeća koja je zakazana za 14. rujna 2020. godine, a na kojoj će se konačno ovaj problem riješiti, ona nepozvana dolazi na stadion NK Mosor u Žrnovnicu kako bi prozvala aktualnu gradsku vlast i najavila ono što će se i bez njezine pomoći na sjednici odlučiti. Nevjerojatno je na što su sve pojedini političari spremni kako bi na izborima dobili koji glas više. Za ovako nešto napraviti, uistinu treba imati obraz bez imalo osobne i političke korektnosti”, poručuju iz NK Mosor.

Ako se ikome treba zahvaliti, smatraju, onda je to aktualna gradska vlast na čelu s gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom i vodstvu novog kluba NK Mosor Žrnovnica uz svesrdnu pomoć mještana Žrnovnice.



Komentari