NITKO NIJE RAZUMIO NJIHOV ODNOS Ova žena Bandiću je bila sve, a za njim nije ni suzu pustila

Goran Mehkek / CROPIX

Nije bila tajna da je gradonačelnik Milan Bandić volio biti okružen ženama, poslovno i privatno. Ovih dana emotivne oproštajne poruke napisale su njegove brojne bliske suradnice, a jednoj od njih, Nataliji Prici Oreški, toliko je teško pala iznenadna smrt da je čak obrisala profil na Facebooku koji je vrvio zajedničkim fotografijama.

Potpuno je shrvana na komemoraciji u Hrvatskom narodnom kazalištu bila i Jelena Pavičić Vukičević, sadašnja vršiteljica dužnosti gradonačelnice.

Burni odnosi 

Ali, Sandra Švaljek se nije oglasila o odlasku bivšeg šefa. Upravo je ovoj bivšoj suradnici Bandić ostavio ključeve grada kada je završio u Remetincu. Švaljek je za vrijeme mandata obnašateljice dužnosti gradonačelnika predložila gradski proračun za 2015., provela prvi javni natječaj za Upravu Zagrebačkog holdinga te prihvatila nekoliko izmjena gradskih odluka.

Nakon što je gradonačelnik Bandić dao punomoć drugoj zamjenici Vesni Kusin, 27. ožujka 2015. dala je ostavku na mjesto zamjenice gradonačelnika.



Poslije ostavke vratila se na Ekonomski institut i aktivirala mandat zastupnice u Gradskoj skupštini, a ubrzo potom kandidirala se i za zagrebačku gradonačelnicu kao nezavisna kandidatkinja uz potporu HSLS-a. Pokušaj konkuriranja bivšem šefu nije urodio plodom, ali se Švaljek tim činim trajno zamjerila Bandiću koji s njom više nikada nije progovorio ni jednu riječ.

Nerado je i po kuloarima komentirao svoju kolegicu čijeg je supruga Nenada zaposlio na mjesto pomoćnika direktora Ustanove za upravljanje sportskim objektima Grada Zagreba. Nakon debakla na izborima Švaljek se iz javnosti povukla te se posvetila poslu u HNB-a na kojem zarađuje preko 30 tisuća kuna mjesečno.

Na njezinom Twitteru posljednja je objava o Zagorju. O bivšom suradniku nije napisala ni slova.

Komentari