‘NIŠTA KAO HRVATSKA’ Kolinda objavila fotografije s odmora: U pripijenoj haljini istaknula liniju, obožavatelji oduševljeni

Foto: Facebook

Bivša predsjednica sve je aktivnija na društvenim mrežama. Kolinda Grabar-Kitarović objavila je na Facebooku fotografije Dubrovnika i obznanila da je njezinom ljetnom odmoru, nažalost, došao kraj.

Svakom ljetnom odmoru i uživanju brzo dođe kraj pa tako i onom bivše predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović, koja je za kraj ljeta objavila nekoliko fotografija iz njoj najljepšeg grada i ponovno očarala obožavatelje.

“Ništa kao Hrvatska. Zadnje uspomene na ljeto u našoj veličanstvenoj Hrvatskoj. Vrijeme je za povratak na posao”, napisala je u objavi, a uz jednu je fotografiju napisala i kako joj je Dubrovnik najljepši grad na svijetu.

https://www.facebook.com/KolindaGrabarKitarovic/posts/628635541959756



“Nema bolje na cijelom svijetu!”, “Predivna izvana i iznutra, hrvatska princeza”, “Wow Hrvatska i prekrasna Kolinda”, “Naša ljepotica bila i ostala”, “Ponos naše lijepe Hrvatske”, “Lijepa naša predsjednica”, “Ljepotica naša ruža, “Jedna jedina”, “Lijepa Kolinda i sve oko nje”, dio je komplimenata koje je dobila.

 

Komentari