Nindža se samozadovoljavao promatrajući djelatnicu pekare. Sudac ga oslobodio

ilustracija

Zadranin D.B., poznatiji po nadimku “Nindža” (58), oslobođen je optužbe da je vrijeđao i omalovažavao moralne osjećaje građana 20. listopada 2016. godine na parkiralištu pekare “Kod Pere” na Obali kneza Branimira u Zadru.

Nindža je tamo otkopčao šlic na svojim hlačama, te se samozadovoljavao promatrajući djelatnicu pekare u čemu je zatečen od strane policijskih službenika.

Na Općinskom sudu u Zadru oslobođen je optužbe jer je od dana počinjenja prekršaja proteklo više od četiri godine, zbog čega je nastupila apsolutna zastara prekršajnog progona koji se zbog zastare ne može više poduzimati.

“Optužba protiv okrivljenog je odbijena, a troškovi prekršajnog postupka padaju na teret proračunskih sredstava”, navodi se u obrazloženju presude suca Nevena Troskota.



Nindžin zadnji ekces zabilježen je 2009. kada je džepnim je nožićem na središnjem Narodnom trgu napao uličnog svirača.Inače je 58-godišnjak u Zadru još kao mladić dobio nadimak Nindža jer se često odijevao u japanskog ratnika i tako skakao po Varoši.

Nakon što mu je svirač prišao dok je stajao na stepenicama Gradske lože, Nindža ga je zarezao nožićem po tetivi desne ruke. Vidjevši kako obilno krvari, sviraču su odmah u pomoć priskočili turisti nakon čega ga je hitna pomoć odvezla u zadarsku Opću bolnicu gdje je podvrgnut operaciji. Sukob je tada navodno izbio zbog cigareta, piše Zadarski.

Komentari