‘NIJE GEJ, AL JE OK’ Stanković najavio idućeg gosta, reakcije gledatelja su podijeljene

Twitter

Na Facebook stranici emisije “Nedjeljom u 2”, najavljen je novi gost Nenad Čanak, predsjednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i jedan od lidera borbe autonomiju Vojvodine. Najava gosta izazvala je podijeljene reakcije gledatelja.

Čanak je jedan je od najdosljednijih kritičara režima Slobodana Miloševića i srpske agresije na Hrvatsku i BiH. Nakon rušenja Miloševića njegova je stranka u Vojvodini bila u koaliciji s Demokratskom strankom Borisa Tadića.

Prije par godina Čanak je sudjelovao u srpskoj verziji Big Brothera, a sudjelovao je i u u žiriju kuharskog showa “Prvi kuhar Srbije”.

https://www.facebook.com/nedjeljomudva/posts/pfbid0dVqMpG9fJQAzsz9Jr4A9UQEGWvSJhHN7owdsvua2ZfhCmE9bvzcdtCyF8ygHQk1wl



“Ubit će ga ko vrapca”
Nedavno je tijekom gostovanja na sarajevskom Face TV-u izjavio da Rusija planira ubojstvo Aleksandra Vučića. Uz to je srpskog člana predsjedništva BiH Milorada Dodika optužio je da se okrenuo protiv Vučića po nalogu ruskog predsjednika Vladimira Putina,

“Mile Dodik je prodana duša, beskrupulozan i nemoralan čovjek! Na Ekonomskom forumu u Rusiji su bili Mile i talibani! Zamislite Putina koji je spao na to da drži govor Miletu i talibanima! Jedino me zaboljelo što je iza sebe držao zastavu BiH! To je svinjarija! Rusi ne osvajaju… oni spale pa dođu! Što je onda njihovo – zgarište?!”, rekao je Čanak u emisiji.

“Imam loše mišljenje o njegovoj politici, s lanca je pustila desničare i nacionaliste, ali on razmišlja. Ako uvede sankcije Rusiji ubit će ga ko vrapca”, smatra Čanak koji iznoseći te tvrdnje u emisiji nije pružio dokaze koji bi ih potkrijepili.

Svoj neuobičajen stil komunikacije za političara često potvrđuje i objavama na društvenim mrežama na kojima zna uputiti neugodne kritike “bez dlake na jeziku”.. Početkom ove godine, nakon što je Novak Đoković bio izoliran u zračnoj luci u Melbourneu uoči Australian Opena, Čanak je prvog tenisača svijeta nazvao magarcem.

“Užasan tretman prema Srbinu! Prema Srbinu! Pa j**ote, nije užasan tretman zato što je Srbin nego zato što magarac nije cijepljen”, napisao je Čanak na društvenim mrežama, prenosi Dnevno.hr

 

 

Komentari