Netko je razbio staklo tramvaja i pritom ozlijedio čovjeka; Zaprimljen je na hitni kirurški prijem na Rebru

Ronald Gorsic / CROPIX

U podsljemenskoj zoni u Gračanima, na tramvajskoj stanici netko je razbio staklo tramvaja navjerojatnije kamenom. Pritom je ozlijeđen jedan čovjek.

“Na tramvajskoj stanici Gračanske stube u nedjelju oko 12:40 netko je bacio nepoznati predmet, vjerojatno kamen i pritom razbio staklo na tramvaju broj 15. Prilikom pucanja stakla ozlijeđen je čovjek koji se nalazio u blizini prozora”, rekli su iz zagrebačke policije za 24sata.

Navodno je zaprimljen na hitni kirurški prijem na Rebru. Prema neslužbenim informacijama, Hitna služba je zaprimila poziv da je muškarac ozlijeđen u pucnjavi, međutim, pokazalo se da je riječ o kamenu koji je pogodio prozor tramvaja.

Čitatelj 24sata rekao je kako je nastala panika jer je ozlijeđenom glava bila puna krvi. Policija je demantirala da se radi o pucnjavi.



“Čovjek je bio krvav, odveli su ga u bolnicu. Pogođen je u glavu”, rekao je čitatelj.

“Muškarac koji je sjedio na sjedištu ispod razbijenog prozora uhvatio se za glavu. Imao je porezotinu na tjemenu, ako sam dobro shvatila. Odvela ga je hitna, a došla je i policija. Pretražili su cijeli tramvaj, ali nisu našli ni kamen ni čahuru. Nemam pojma što je razbilo prozor”, rekla je vozačica tramvaja.

Komentari