NESVAKIDAŠNJA VATROGASNA INTERVENCIJA Bio je uvjeren da može preskočiti balkon pa zaglavio na šiljcima

pozega.eu

Nesvakidašnji i pomalo neobičan poziv iza 22 sata primila je prijemno-dojavna jedinica požeške Hitne medicinske pomoći. “Dolazite što prije možete susjed se zaglavio na ogradi i nabio na šiljke”….za pretpostavit je da je tako glasio poziv u pomoć iz požeške Ulice Kneza Branimira.

U rekordnom vremenu na mjesto nesvakidašnjeg događaja stigla je ekipa Hitne pomoći s liječnikom koji su u prvom trenutku pokušali “unesrećenom” pomoći ali nisu uspjeli. Ništa drugo nije preostalo već pozvati i vatrogasce u pomoć koji su uvijek spremni i za takve intervencije.

Na intervenciju su izašli pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege koji su koristeći se “fleksericom” prerezali ogradu i skinuli stariju mušku osobu. U pomoć je priskočio i jedan policijski službenik (D.K.) koji je spretno preskočio tu ogradu i s druge strane pomogao vatrogascima da se prilikom rezanja unesrećeni još više ne ozlijedi.

Kako doznaje Požega.eu stariji muškarac zaboravio je ili zagubio ključ od ulaza u dvorište obiteljske kuće. Prema svemu sudeći bio je uvjeren da može preskočiti ogradu i ući u svoje dvorište, ali mu to nije pošlo za rukom, ostao je zaglavljen na ogradi.



Medicinska ekipa je po skidanju unesrećenog s ograde pružila prvu pomoć, a daljnje liječenje i pregledi nastavljeni su u požeškoj bolnici.

Komentari