NEMA BIJEGA OD REVNE POLICIJE Vozaču prijeti kazna od nevjerojatnih 109.400 kuna!

Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL/ilustracija

Ovo bi mogao biti apsolutni rekorder po izrečenoj kazni za prekršajne promete u Hrvatskoj.

A što je sve ‘zgriješio’, nije ni čudo da mu prijeti kazna veća od 109.000 kuna. U nastavku prenosimo priopćenje varaždinske policije od petka.

“U srijedu u 21 sat u Koprivničkoj ulici u Šemovcu, policijski službenici mobilnog tima presretačem su pokušali zaustaviti osobno vozilo, kojom prilikom je vozač odbio postupiti po zahtjevima i signalizaciji.

Povećao je brzinu kretanja i ne zaustavljajući se nastavio se kretati u smjeru Dravske ulice, gdje se vozilom zaustavio, brzo izašao iz vozila i trčeći se počeo udaljavati u smjeru šumarka.



Ali nitko ne može pobjeći našoj policiji, pa tako ni ovaj problematični vozač. Navedeni vozač je uz uporabu sredstava prisile priveden i prostorije Policijske postaje Varaždin.

Provjerama je utvrđeno da se radi o muškarcu (39) koji je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.72 promila, i to bez položenog vozačkog ispita.

U to vrijeme na snazi su mu bile zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima te mjera zabrane podnošenja zahtjeva za izdavanje vozačke dozvole u roku dvije godine, piše Danica.hr.

Također je upravljao neregistriranim i neosiguranim vozilom i kod sebe nije imao prometnu dozvolu, niti osobnu iskaznicu.

Komentari