NE ŽELE SE MJEŠATI ‘Zagrebački HDZ neće se baviti problemima u KBC-u Sestre milosrdnice’

Sanjin Strukic/PIXSELL

Šef gradske organizacije HDZ-a u Zagrebu, Mislav Herman, odgovarao je na pitanja novinara o situaciji u KBC-u Sestre milosrdnice.

Njegov stranački kolega i šef Sabora Gordan Jandroković ranije je rekao da Dijana Zadravec svojim istupima u javnosti, u kojima upozorava na korupciji u bolnici, šteti HDZ-u. Ona mu je poručila da stranci šteti korupcija.

“Sve što je Dijana Zadravec izjavila u proteklom vremenu je stvar KBC-a Sestre milosrdnice i Ministarstva zdravstva koje će poslati svoje inspekcije. Ne pada mi na pamet da kao čelnik zagrebačkog HDZ-a političke organizacije rješavam probleme u zdravstvu. Mislim da su ta vremena daleko iza nas kad su političke organizacije rješavale probleme u struci”, kaže Herman.

Na upit o Jandrokovićevoj ranijoj izjavi, da Zadravec svojim istupima šteti HDZ-u, kaže: “On je rekao što je rekao, ja sad kažem ovako. Zagrebački HDZ neće se baviti problemima u KBC-u Sestre milosrdnice.”



“Ako bilo kakvih elemenata bude bilo što se tiče njene političke i stranačke odgovornosti, jasno da će se razmotriti sve. U ovom datom momentu što Zadravec iznosi optužbe na račun bilo koga drugoga to nije stvar zagrebačke organizacije”, govorio o tome hoće li Zadravec za svoje istupe snositi odgovornost.

Na pitanje da je ranije danas ipak prozvala i Gordana Jandrokovića, kaže: “U tu stvar ne želim ulaziti, rekao sam svoj stav.”

Komentari