NE ODUSTAJE Ava Karabatić najavila izlazak na parlamentarne izbore. Ovog puta s drugačijim sloganom

Foto: Tomislav Kristo / CROPIX

Hrvatska starleta, spisateljica, reality zvijezda Ava Karabatić ne odustaje od svojeg nauma da uđe u politiku, pa je tako nakon kandidature na predsjedničkim izborima, preko svoje Instagram profila najavila povratak, odnosno da će se kandidirati na parlamentarnim izborima.

Došao je taj dan

“I došao je taj dan, službeno najavljujem kandidaturu na parlamentarnim izborima Republike Hrvatske. Opet sam sama, tj. nezavisna kandidatkinja. S obzirom da sam uvijek svoja i da imam određene principe nisam se htjela učlaniti u neku stranku jer ne podnosim lažni moral. Smatram da sam dovoljno jaka da sama uđem u bitku. Svjesna sam da ću dobiti dosta kritike i ”hejtera”, ali ja ne mogu protiv sebe, svi su mi govorili ”nemoj”, ali ta moja upornost i ambicioznost jednostavno je jača od svih mogućih hejtera. Ja za nekog mogu biti najveća k.. samo zato što se slikam provokativno, mogu biti obična starleta, ali ne zaboravite da je ta starleta bila najbolja učenica u srednjoj školi, zato je i dobila stipendiju grada Splita i zato je otišla i uspješno diplomirala državni Filozofski fakultet Sveučilišta u Zadru, i s obzirom da sam diplomirana profesorica talijanskog i latinskog jezika smatram se dovoljno elokventnom da raspravljam o društvenim problemima koji se tiču svih Hrvata. Ne želim isticati školovanje kao moju prednost jer smatram da me životna škola još više naučila”, napisala je Ava.

Novi slogan joj je ‘fer igra’

Napisala je kako je za vrijeme predsjedničkih izbora prolazila najteži period u svom životu, od razvoda roditelja do burnog prekida duže veze.

“Ovaj put slogan nije ‘sve ću vas zadovoljiti’ već sam odabrala ‘fer igra’, u životu uvijek igram fer bez maske na licu, zato sam i pobjeđivala u reality formatima, nisam imala taktiku i bila sam svoja. Ako netko misli da bi moj ulazak u sabor bio reality program neka se zapita zar već sad nije reality, i zar nemaju dovoljno dvorskih luda. Ja sam jako temperamentna osoba, Dalmatinka sam i znam jako povisiti ton kada treba, mrzim nepravdu. Od mene možete očekivati da ću se žestoko boriti za ljudska prava, pa makar me morali prisilno izvoditi iz sabornice. Znati ću udariti šakom od stol i ono najvažnije ‘nikog se ne bojim i nemam dlake na jeziku’, napisala je Ava Karabatić na Instagramu.


Podsjetimo, Ava Karabatić se kandidirala i za predsjednicu Republike Hrvatske a potrebne potpise za kandidaturu skupljala je u sex shopu. Slogan joj je bio ‘sve ću vas zadovoljiti’, a obećala je i svaki dan fanovima i biračima slati golišave slike.

 

Komentari