NASTAVAK SEKS AFERE! Procurila još jedna prepiska: ‘Nema problema, izgleda da si dovoljno stara’

Ante Čizmić/Cropix

Seks afera u Splitu se ne smiruje, dobila je svoj nastavak. Podsjećamo mediji su otkrili da je suradnik bivšeg gradonačelnika Ivice Puljka, Luka Baričić, dopisivao s djevojkom imena Aleksandra iz Srbije. Baričić i Aleksandra, razmjenjivali su brojne audio i video poruke eksplicitnog sadržaja, a onda je on pokušao nagovoriti djevojku da spoji svoju maloljetnu sestru s bivšim dogradonačelnikom, također Puljkovim suradnikom Bojanom Ivoševićem, s kojom je stupio u kontakt i dopisivao se i dogovarao susret.

A splitski sexgate dobio je nastavak. Tako je u javnost iscurila nova prepiska Bojana Ivoševića i maloljetne djevojke. U posljednjoj prepisci, kako piše Dnevnik.hr vidi se kako Ivošević ne odustaje od nagovaranja da maloljetnica dođe u Split, unatoč tome što mu je djevojka napisala kako nema 18 godina.

A, Bojan Ivošević je rekao kako je komunikaciju prekinuo čim mu je maloljetna Srpkinja rekla koliko ima godina.

Slao i sliku
U javnost je međutim opet iscurila jedna prepiska:



“Mislim da sam sasvim u redu za nepunih 18″, napisala je djevojka, na što joj je Bojan odgovorio Za*ebaješ?”. Nakon toga ona mu je napisala: Seka kaže da ti je Luka sve kazao, a na to Ivošević je pita: “Vraga je on meni reka. Ček, kad si ti rođena?”. Djevojka mu odgovara: “Na jesen 2004. skoro 18 imam. Nekakav problem?”. On joj na to odgovara: “Možda nema problema, izgleda da si dovoljno stara”. Nakon toga djevojka ga pita: I što ćemo mi onda?”, a on odgovara – A izgleda da možemo što hoćemo. Dolaziš?

Nakon ovih poruka Ivošević je poslao i sliku.

Na upit zar ne smatra da je lagao ako je rekao u ponedjeljak da je prekinuo komunikaciju kad je djevojka rekla da nema 18 godina Ivošević je odgovario: “Vidite po datumu, isti dan je jedno i drugo. Tako da nisam lagao. Rekao sam da je išla deeskalacija i prestanak komunikacije”.

 

Komentari