Napušta li Škoro Domovinski pokret? Članovima poručio kako ih neće ostaviti, a Radiću da napušta njegovo društvo

Nakon zbunjujuće Facebook objave nije poznato napušta li Miroslav Škoro stranku koju je utemeljio i koja je u početku i nosila njegovo ime.

Naime u statusu je proučio Mariju Radiću kako “izlazi iz njegovog društva” i udovoljava njihovoj molbi da stranka ne bude njegov talac te da im ubrza “proceduru na tzv. sudu časti”. No istoj objavi poručuje članstvu kako ih “nikada neće napustiti” te da će “opet biti zajedno”.

Škorinu objavu prenosimo u cijelosti pa zaključite sami.

Ovime javno odgovaram na danas izrečenu zamolbu gospodina Radića da Domovinski pokret ne bude moj talac, da im omogućim nesmetan rad, kao i na javno navedenu mogućnost da sam ubrzam proceduru na tzv. sudu časti.


Dragi Mario, dragi “stranački prijatelji” iz predsjedništva i kluba zastupnika, iako znate sve okolnosti moje ostavke, udovoljavam svim vašim molbama. Sve što ste danas zatražili od mene, ispoštivat ću i izlazim iz vašega društva.

Ako vam nešto nije jasno, pitajte Radića, Bubala, Šušnjara i Mesića. Uživajte u svojim v.d. ulogama, bavite se onim što najbolje znate, spletkama, uhođenjima i podvalama, a posebno vam želim sretno buđenje na groblju političkih diletanata.

Kako bi rekao poštovani general Glasnović, vi ste “politički zomboidi” samo toga još niste svjesni. Da sam znao tko sjedi za mojim stolom u mojoj kući, podnio bih ostavku i prije.

Članstvu Domovinskog pokreta poručujem: nikada vas neću napustiti i opet ćemo biti zajedno.

P.S. Poseban pozdrav upućujem gospodinu bravaru zbog brzog i efikasnog mijenjanja cilindra”, napisao je Škoro.

Komentari