NAKON TRUMPA OD KORONE OBOLIO I BUJANEC Izvrsno se osjećam i potpuno sam sposoban za normalno obavljanje svoga posla

Velimir Bujanec/Davor Javorovic/PIXSELL

Urednik i voditelj Velimir Bujanec zaražen je koronavirusom.

“Nemam temperaturu. Nemam baš nikakvih problema s disanjem niti plućima. Imam potpuno normalan osjet okusa i mirisa, ali su mi, isto tako, rekli da imam – koronu. Ni u kakve rasprave ulaziti neću, iako bih i ovom prilikom imao puno toga za reći… Još ću manje kukati jer fakat nemam zbog čega, a i vukovi to ne rade. Izvrsno se osjećam i potpuno sam sposoban za normalno obavljanje svoga posla. Fokusiran i željan novih tema. Ipak, pravila koja su propisali stožeraši – u ovom se slučaju moram pridržavati pa ovaj tjedan neće biti Bujice u eteru”, napisao je Bujanec.

 

Podsjetimo, urednik i voditelj Bujice prije mjesec dana bio je na Festivalu slobode koji se održao na Trgu bana Jelačića u Zagrebu.



Iz kratkog razgovora s njim moglo se naslutiti da je Bujanec jako dobro raspoložen, pa čak i vrhunske volje. Iako koronavirus nije želio komentirati, o svojoj je emisiji u kratkim crtama ipak progovorio, piše portal Dnevno.hr.

“Nije meni ništa, jako sam fokusiran te bih mogao odraditi tri emisije na dan”, konstatirao je Bujanec te opet naglasio kako je jako žalostan što neko vrijeme neće biti njegove emisije.

Za kraj, Velimir Bujanec za Dnevno.hr je rekao kako vjeruje da Trumpu nije ništa, baš kao i njemu, te je dodao da će Trump pobjediti na nadolazećim izborima, iako će to jako ražalostiti naš politički mainstream.

Komentari