Nakon evidentičara uplata iz Splita nam dolazi još jedna nevjerojatna stvar. Opara je osnovao komisiju za zabranu ispijanja piva na zidiću

Andro Krstulović-Opara/Milan Sabic/PIXSELL

Kada ne znaš kako riješiti problem – osnuj komisiju. Prokušano je to nepisano pravilo kojim se, naravno i iz formalno-pravnih razloga poslužio i splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara u namjeri da na tragu brojnih europskih metropola zabrani ispijanje alkohola na javnim površinama.

Nakon rujanske sjednice Gradskog vijeća na kojoj se raspravljalo o toj temi poteštat je imenovao tročlanu radnu skupinu za izradu Odluke o zabrani ispijanja alkohola na javnim površinama na području Splita, piše Slobodna Dalmacija.

U tom tijelu će sjediti Goran Dlaka, voditelj Odsjeka za redarstvo, Leona Grgić, viša savjetnica za upravljanje i kontrolu poslovanja gradskih poduzeća, te Jurica Šalinović, glavni komunalni redar.

Spomenuti trio u “dotu” je dobio zadatak izrade propisa kojom će se drugi put u tri godine pokušati regulirati situacija s konzumacijom “pivice” i sličnih tekućina po zidićima, gradskim parkovima i sličnim površinama.



U ranijem navratu, i to u sličnoj, završnoj fazi svojeg mandata, to je neuspješno pokušao ostvariti Ivo Baldasar, izuzimajući od svojevrsne prohibicije područje Matejuške, kao i balotališta, osim onih koji se nalaze na udaljenosti do 100 metara od škola i dječjih vrtića.

Nevjerojatan oglas za posao splitskog vrtića: Traže evidentičara uplata roditelja

Podsjetimo, splitski gradonačelnik dao je suglasnost za zapošljavanje većeg broja djelatnika u splitskim vrtićima. U Dječjem vrtiću Marjan traže devet odgojitelja, logopeda, kuhara, ali i evidentičara uplata roditelja. Posao je na neodređeno, s punim radnim vremenom od 40 sati tjedno.

Evidentičar uplata roditelja postao je hit na društvenim mrežama, ni 24 sata pojavljivanja u Službenom glasniku Grada Splita.

Nevjerojatan oglas za posao splitskog vrtića: Traže evidentičara uplata roditelja

Komentari