‘Nagradu ‘Zlatna fotelja’ za najkreativnije uhljebljavanje dobio je Patrik Šegota’

Patrik Šegota / Facebook

Podružnica “Gradska groblja” djeluje u sklopu tvrtke Zagrebački holding d.o.o., a podružnicu vodi Patrik Šegota, velika nada Bandićeve stranke. Na Facebook stranici “365 doza Korupcije” objavljena je slika njegove diplome, a posebno je zanimljiv datum izdavanja. Objavu prenosimo u cijelosti.

“VODITELJ SLUŽBE PODRŠKE SLUŽBI ZAJEDNIČKIH POSLOVA GRADSKIH GROBLJA

Nagradu “Zlatna fotelja” za najkreativnije uhljebljavanje u 2019. godini dobio je voditelj Gradskih groblja Zagreb, Patrik Šegota. On je, kao i mnoga druga, kreirao radno mjesto iz naslova. I sam Šegota je krajem 2018. na vrlo kreativnom natječaju koji je trajao tri dana postao voditelj podružnice Zagrebačkog holdinga.

G. Šegota je bivši mladi lav HDZ-a, a sada je međunarodni tajnik i velika nada BM365KiS. Talent i tehnike uhljebljavanja vjerojatno nije razvijao u strankama ?, već na cijenjenom travničkom Internacionalnom univerzitetu. Ovom prilikom mu čestitamo petogodišnjicu stjecanja diplome. Mnogi sumnjaju u vjerodostojnost diploma izdanih u BiH, ali kod našeg Patrika je sve čisto kao suza. Nemojte praviti dramu ako uočite neobičan datum. Trebalo je pisati “02.03.2015”. Obična pogreška kod tipkanja, može se svima dogoditi. ?



Sami zaključite koliko je tu istine, a koliko šale i trebate li se smijati ili plakati. U Bosni kažu da tko prođe kroz Travnik, a nije dobio diplomu, laže da je bio u Travniku”

 

Komentari