NADOGRAĐUJE SE SPORNA NADSTREŠNICA ‘Hoće li netko odgovarati za ovaj skupi promašaj…’

Ilustracija Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Stranica Strah od slobode na Facebooku opet ukazuje na problem nadstrešnice u Kašini. Naime, za dogradnju pozornice, čija je izgradnja stajala skoro 150 tisuća kuna, potrebno je još 81.250 kuna s PDV-om. 

“Nadstrešnica grandiozne pozornice u Kašini konačno će dobiti toliko potrebno proširenje! Grad Zagreb objavio je poziv na dostavu ponuda za radove proširenja čija je procijenjena vrijednost 81.250 kn (pdv uključen)”, napisali su u objavi.

Podsjetili su da je radove na izgradnji ‘magične kutije’, odnosno nadstrešnice površine 38,13 metara kvadratnih na postojećem betonskom postamentu pored zgrade Mjesnog odbora Kašina izvela tvrtka Moderni alati i strojevi za 149.973,75 kuna (pdv uključen).

“Kada se pokazalo da rezultat gradnje baš i nije najsretniji, predsjednik mjesnog odbora Kašina, inače član stranke Bandić Milan 365, izjavio je za 24sata da za ovu problematiku on nije ni nadležan ni kompetentan, te da je izgled nadstrešnice rezultat nedovoljne koordinacije između projektanta i mjesnog odbora”, ističu.



Nakon toga održan je hitan sastanak vijeća s pročelnicom mjesne samouprave, projektantom, nadzorom i izvođačem. Odlučeno je da pozornica mora biti pokrivena u cijelosti, te da se krene u drugu fazu radova, odnosno doprojektiranje te proširenje i natkrivanje svih 60 metara kvadratnih vanjske pozornice u cijelosti, kako navode.

“Hoće li netko odgovarati za ovaj skupi promašaj ne znamo, ali uvjereni smo da je ova investicija prijeko potrebna stanovnicima Kašine čije su kuće teško stradale u potresu prošlog ožujka”.

Komentari