Nađi se potpuno posvećuje stranci: Fokus je postao nacionalno prepoznat zaštitnik poreznih obveznika

Foto: Marin Tironi/PIXSELL

Predsjednik stranke Fokus Davor Nađi više nije zastupnik u Hrvatskom sabor, umjesto njega vratio se Dario Zurovec. Nađi se, povodom toga, obratio javnosti. 

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Vjerujem da su mnogi od vas već vidjeli da se Dario Zurovec vratio u sabor kao Fokusov zastupnik. To znači da ja više nisam saborski zastupnik i da se sada, kao predsjednik stranke, u potpunosti fokusiram na daljnje građenje stranke.

U tek nešto više od godinu dana od osnivanja, Fokus je postao parlamentarna stranka, 4. stranka u RH po broju gradonačelnika te nacionalno prepoznat zaštitnik poreznih obveznika i zagovaratelj manjih poreza, transparentnosti i bolje usluge javnog sektora.



To mi daje motiv da u sljedećem izbornom ciklusu nastavim voditi Fokus u zacrtanom smjeru kako bi u cijelu Hrvatsku donijeli porast kvalitete života kao što je to slučaj u gradovima i općinama kojima upravljaju naši čelnici.

Svakome tko je zainteresiran pridružiti nam se na tom putovanju s ciljem promjene Hrvatske na bolje poručujem da je dobrodošao.

P.S. A uskoro se vraćam i u privatni sektor, tako da mi godine pred nama sigurno neće biti dosadne”, napisao je na Facebooku.

Komentari