Nađi nakon obećanja HDZ-ovog Filipovića: Izgradit ću svemirsku bazu za let na Mars i stroj koji pretvara sijeno u zlato!

Davor Nađi/Patrik Macek/PIXSELL

Davor Nađi, kandidat Fokusa za gradonačelnika Zagreba, reagirao je na sinoćnje obećanje HDZ-ovog kandidata Davora Filipovića koji je izjavio kako će mu, ako postane gradonačelnik, prioritet biti izgradnja tvornice za proizvodnju cjepiva.

Nađijevu reakciju prenosimo u cijelosti.

“Izgradit ću svemirsku bazu za let na Mars, farmu gusaka koje nesu Fabergeova jaja i stroj koji pretvara sijeno u zlato!

Zadnjih nekoliko dana svjedoci smo sulude licitacije predizbornim obećanjima. Dok se grad Zagreb, nakon niza godina šarlatanske vlasti, nalazi u financijskoj dubiozi i dugovima do grla, ostali kandidati u gradonačelničkoj utrci obećavaju sve i svašta – 500 kn mjesečno po umirovljeniku, besplatni vrtići, pa sada i izgradnju tvornice covid cjepiva…



Ako je cilj predizborne kampanje muljanje birača, a pobjednik je onaj koji smisli najveću ludost, onda ja nemam tu što raditi. Ako je cilj realno sagledati okolnosti i u što kraćem vremenu povući prave poteze, onda sam sa znanjem i iskustvom sigurno ispred svih ovih razvikanih imena.

Zagreb treba ozbiljno, financijski pismeno novo vodstvo grada koje će gradske financije dovesti u red prije nego li grad bankrotira. Zagreb treba realne, ostvarive i građanima korisne projekte, a ne kupovanje birača lažnim obećanjima. Mi ćemo svoj program predstaviti u financijski održivim okvirima, a za ostale kandidate se još uvijek nadam da će za prvi april objaviti da su se samo šalili…”, napisao je Nađi.

Komentari