Načelnik PU krapinsko-zagorske skrivio je prometnu nesreću, jedna osoba je ozlijeđena

U Velikom Trgovišću u srijedu popodne sudarili su se osobno i teretno vozilo, a u prometnoj nesreći sudjelovao je načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske Robert Pavić.

Potvrdio je to Hini glasnogovornik te policijske uprave Zoran Lončar te dodao da se prometna nesreća dogodila u srijedu oko 16 sati.

U prometnoj nesreći jedna je osoba ozlijeđena i prevezena u Opću bolnicu Zabok, a prema Lončarovim riječima, radi se o lakšim ozljedama. Neslužbeno se doznaje da je ozlijeđen vozač teretnog vozila.

Zbog obavljanja očevida za promet je bila zatvorena dionica županijske ceste ŽC 2195, a promet su preusmjeravali policijski službenici.



Budući da je u nesreći sudjelovao načelnik Policijske uprave krapinsko-zagorske, očevid je obavila ekipa prometne policije Policijske uprave zagrebačke.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je načelnik policijske uprave u navedeno vrijeme upravljao službenim vozilom krapinskih registracijskih oznaka, bez policijskih oznaka, kolnikom Ulice Andrije Hebranga (sporednom cestom) u smjeru istoka te, dolaskom do raskrižja sa Zagorskom cestom, ušao u raskrižje skrećući ulijevo nije propustio vozila koja se kreću navedenom cestom s prednošću prolaska. Zbog navedenog u službeno vozilo je naletio teretni automobil zagrebačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 31-godišnjak, koji se kretao u smjeru juga cestom s prednošću prolaska, piše Večernji.

Kako se neslužbeno doznaje, nijedan od sudionika nesreće nije bio u alkoholiziranom stanju.

Komentari