Načelinik s 279 nekretnina poklonit će sve građanima: Predlažem svim ministrima da učine isto

Mladen Kešer RTL/Screenshot

Načelnik općine Kalnik i predsjednik županijskog SDP-a Mladen Kešer, koji je u svoju imovinsku karticu upisao čak 279 nekretnina, među kojima su kuće, šume, livade, oranice i drugo, objavio je da će svoje nekretnine – pokloniti.

“Nekretnine koje sam ja sada popisao imaju oko 4600 kvadratnih metara, to nije baš malo. Vidim da je ministar Krstičević uspio pogriješiti na jednoj nekretnini, oko 200 kvadrata, pa predlažem svim ministrima i dužnosnicima koji nisu upisali da ih imaju, neka isto poklone ljudima, kao što ću to učiniti i ja”, kazao je Kešer na konferenciji za novinare.

Objavio je da je jedan medij čak danas i preuzeo jednu nekretninu od njega, no nije želio otkriti koji. “Vjerojatno ćemo potpisati ugovor”, kazao je Kešer. No, upozorava da je procedura za upis nekretnina poprilično zamršena i da je pitanje koliko će vam trebati da poklonjeno zaista postane vaše.

“Ja sam morao prepisati svih 279 nekretnina i vjerojatno sam postao nekretninski mag u Hrvatskoj, a uopće ne znam gdje mi je ta zemlja. A da nisam napisao, rekli bi mi da sam htio sakriti neku nekretninu koja postoji u posjedovnom ili zemljišno-knjižnom listu”, kaže Kešer.



Ranije je objasnio da je sve nekretnine naslijedio od svog oca, pišu vijesti.hr.

Lokalni šerif Mladen Kešer posjeduje 279 nekretnina u svojoj minijaturnoj općini

Komentari