Muškarcu petarda raznijela dio šake, zabilježen i požar automobila

Ušli smo u ovu 2021. većinom bez slavlja i velikih zajedničkih dočeka na trgovima, ponajviše zbog epidemiološke situacije vezane uz koronavirus, ali i u solidarnosti i sućuti sa stradalnicima razornog potresa koji je u utorak pogodio šire područje Petrinje i Siska te opet zatresao Zagreb.  

Policija i vatrogasci prethodno su pozvali građane da se suzdrže od pirotehnike zbog dodatnog negativnog utjecaja na psihičko zdravlje svih, no dio građana nije se mogao odreći tog načina slavlja te su se pirotehnička sredstva čula i u satima prije ponoći i u ponoćnom vatrometu.

Nastradala šaka i zabilježen požar na parkiranom automobilu 

Tako je uslijed aktiviranja pirotehničkog sredstva u silvestarskoj noći ​na Kili ​u Splitu teško je ozlijeđen 36-godišnjak ​kojemu je nastradala šaka, izvijestila je u petak ujutro splitska policija​.

Liječnička pomoć ozlijeđenom pružena je u splitskoj  bolnici gdje je i hospitaliziran.​ Neslužbeno se doznaje da je muškarcu petarda raznijela dio šake.​



Sinoć je, kako je izvijestila policija, zabilježen i požar automobila koji su bili parkirani na Mažuranićevom šetalištu. Tamo je jutros oko tri sata izbio požar na parkiranom osobnom automobilu peugeot 206 ​koj​i​ je u potpunosti izgorio, a ​vatra je zahvati​la​ i bočnu stranu renault clia.

​Očevid je u tijeku.

Komentari