Muškarac se zatvorio u stan pa bacao namještaj na policiju, no savladan je i nitko nije ozlijeđen

Ilustracija

Osječko-baranjska policija privela je u četvrtak predvečer 41-godišnjaka koji je u osječkom Krapinskom naselju oštetio osobni automobil. Nakon toga se zatvorio u svoj stan. Kad ga je policija savladala, odveden je u pratnji djelatnika Hitne pomoći.

Nakon pregovora s osumnjičenikom koji se u međuvremenu iz stana spustio na nadstrešnicu iznad ulaznih vrata, policijski službenici uspjeli su ući u objekt i savladati ga. Potom je odveden u pratnji djelatnika Hitne medicinske pomoći.

Policija je  u četvrtak oko 15,30 sati dobila dojavu da u Krapinskom naselju netko razbija vozila, nakon čega su policajci došli na mjesto događaja, gdje su pokušali uspostaviti kontakt s osumnjičenikom, koji ih je u tome spriječavao.

“Potom je pozvan tim specijalne policije s pregovaračem”, rekao je novinarima nakon policijske intervencije zamjenik načelnika osječko-baranjske Policijske uprave Darijo Premec.



Osumnjičenik je savladan nešto poslije 18 sati, a sada slijedi očevid, kriminalističko istraživanje te utvrđivanje štete, jer je osumnjičenik tijekom intervencije neke stvari bacao kroz prozor, navode u policiji.

Iz Policijske uprave su opovrgnuli napise nekih medija o navodnoj talačkoj krizi, jer je, po dosadašnjim spoznajama, osumnjičenik bio sam u stanu, te su izvijestili kako tijekom intervencije nitko od policijskih službenika nije ozlijeđen.

Komentari