MOST SUTRA OTKRIVA NOVA POJAČANJA? Na popisu su imena o kojima se donedavno pisalo da su sa Škorom

Damjan Tadic / CROPIX

Niz istaknutih članova Mosta ovih dana odlučilo je napustiti stranku nakon neuspjelih pregovora s Miroslavom Škorom i njegovim Domovinskim pokretom, zbog čega je dio Mostovaca javno prozvao Nikolu Grmoju i Božu Petrova.

Posljednji u nizu iz Mosta istupio je bivši ministar Slaven Dobrović, a njegov primjer slijedila je Ružica Vukovac i Vlado Marić. Nezadovoljstvo pak posebno tinja zagrebačkim ogrankom Mosta.

Marko Sladoljev, na upit novinara odgovorio je da ima zabranu od stranke da do srijede daje komentare na ovu temu.

Istovremeno, na društvenim mrežama Nikola Grmoja pohvalio se novim istaknutim članovima koje bi uskoro trebao predstaviti te na taj način povratiti dignitet stranci.



Kako doznaje Dnevno.hr, Mostu se u narednim danima pridružuje poznati intelektualac i konzervativni analitičar Nino Raspudić, ali i njegova supruga Marija Selak Raspudić te Zvonimir Troskot.

Odavno nije tajna da se među mostovcima ukazao i riječki vjeroučitelj Marin Miletić.

Zanimljivo, sva je ova ekipa prilično bliska Željki Markić koja za sada, unatoč medijskim nagađanjima, nije dala potporu Škori i njegovoj domoljubnoj opciji, a budući da je s Mostom surađivala kod prikupljanja potpisa za referendum o promijeni izbornog zakonodavstva nije nemoguće da su se tada i zbližili te da u Mostu uz njen blagoslov stasa neka nova desna intelektualna politička opcija, piše Dnevno.hr.

Nakon Slavena Dobrovića, Most je napustilo još dvoje članova

Komentari