Mlinarić uzvratio Medvedu: HDZ se ponaša kao da je oporba i da nema nikakvu mogućnost promjena u ovoj državi

Srdjan Vrancic / CROPIX

Potpredsjednik vlade i ministar hrvatskih branitelja Tomo Medved prozvao je danas sve osobe koje obnašaju javne dužnosti da grade društvo tolerancije, a direktno je prozvao zastupnike Domovinskog pokreta Ivana Penavu i Karolinu Vidović Krišto zbog izjava o napadu na policajce pred Vladom.

“Nakon nemilog događaja svjedočimo neprimjerenim i neodgovornim javnim istupima javnih osoba, kako određenih političkih tako i raznih pojedinaca i grupa na društvenim mrežama”, rekao je Medved.

Odgovor iz Domovinskog pokreta

Stipo Mlinarić je ubrzo uzvratio Medvedu na društvenim mrežama. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

“Gospodinu Medvedu, koji drži prodike o toleranciji, bilo bi bolje da se pobrine o broju samoubojstava hrvatskih branitelja u njegovom uskom resoru. Trebao bi se baviti zaustavljanjem tog trenda od 3100 samoubojstava, koji pokazuje količinu nezadovoljstva, bunta i količinu oružja koje nije vraćeno.



Nismo vidjeli nijednu njegovu izjavu u tom smjeru. Sigurno se ti ljudi nisu ubili zbog društva tolerancije koje je navodno izgradila ova vlast. Napadati Domovinski pokret za atmosferu u društvu i izgradnju institucija je potpuno neprimjereno. Ponavljamo, po tko zna koji put, Domovinski pokret nije obnašao vlast niti obnaša vlast.

Na onima koji obnašaju vlast je da izgrade društvo tolerancije i opće pravde. HDZ se ponaša kao da je oporba i da nema nikakvu mogućnost promjena u ovoj državi.

Poštovani ministre Medved, branitelju, ti si odabrao da sudjeluješ u ovoj nakaradnoj vladi! Ti zajedno sa premjerom Plenkovićem preuzimaj odgovornost za stanje u ovoj državi!”, poručio je Mlinarić.

 

[TOMO, RADI SVOJ POSAO]

Gospodinu Medvedu, koji drži prodike o toleranciji, bilo bi bolje da se pobrine o broju…

Objavljuje Stipo Mlinarić ĆipeSrijeda, 14. listopada 2020.

Komentari