Mlinarić u Vukovaru: Ispričavam se što sam bio prisiljen pucati na Plenkovićevog koalicijskog partnera

Facebook

Članovi Domovinskog pokreta zapalili su svijeće u utorak pred vukovarskom bolnicom, a Stipo Mlinarić je nakon toga dao izjavu medijima.

“Šokirao sam se ovom gestom koja je danas napravljena u Vukovaru, gdje je Milorad Pupovac bacio vijenac u Dunav. Trebao je s njim biti i Zvonko Milas, državni tajnik, iz HDZ-a, ali se naglo razbolio i na kraju nije došao. Mogao bih i o Zvonku Milasu, ali nekom drugom prilikom”, rekao je Mlinarić.

“U politici je najbitnija odgovornost. Netko je ima, netko je nema. Bio sam tu cijelo vrijeme rata, od prvog dana do zadnjeg dana, nitko nije ubijen na mjestu gdje su bačeni vijenci, a posebno nitko nije mogao biti ubijen 17. studenoga. To je opet predstava u režiji SDSS-a i HDZ-a”, dodao je.

“Jučer se gospodin Miroslav Škoro ispričao što je bio član HDZ-a. Ja se danas pred svim medijima ispričavam gospodinu Andreju Plenkoviću, predsjedniku HDZ-a, koji za ništa nije odgovoran, koji za ništa nije kriv i za ništa nije znao. Ispričavam mu se što sam branio svoj grad, svoj narod i svoju državu i što sam bio prisiljen pucati na njegovog koalicijskog partnera SDSS”, poručio je Mlinarić na kraju.

Komentari