Mlinarić o Jasenovcu: Kada saznamo pravi broj, poklonit ćemo se svakoj nevinoj žrtvi. Do tada će to za mene biti samo srpsko-komunistički mit!

Stipo Mlinarić Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić komentirao je 76. obljetnicu proboja posljednjih zatočenika iz ustaškog logora Jasenovac. 

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Poštujem svaku nevinu žrtvu. Vidio sam svojim očima što znači umirati u logoru. Bio sam 270 dana u logorima u Srbiji i vrlo dobro znam što je mučenje od strane srpskog agresora. Osjetio sam na svojoj koži srpske laži, obmane i manipulacije. Jedna od njih bila je da smo mi vukovarski branitelji ispekli 20-ero djece u pećnici. Morbidna i nakaradna laž zbog koje su neki branitelji bili pretučeni do smrti, a mi ostali zvjerski mučeni.

I zato se ne želim klanjati srpskim mitovima i lažima koje su proizveli za vrijeme komunizma, a i danas žive u tim istim lažima.



Srbi i dalje negiraju logore u Stajićevu, Begejcima, Nišu i Mitrovici! Iako postoje evidentni dokazi i živi svjedoci tih logora oni to negiraju! Jer oni cijeli svoj život žive u lažima!
Zašto u te logore saborska delegacija ne ide zapaliti svijeću? Pa da briselski ćato Plenković i njegov dobri prijatelj Milanović vide u kakvoj krvi se stvarala Hrvatska koju oni sada sustavno gaze i uništavaju!

Svjedoci smo kako i danas zastupnici srpske nacionalne manjine u Saboru šire laži o Domovinskom ratu. Svjedoci smo kako Dragana Jeckov u Saboru optužuje mene za neka ubojstva s kojima nemam apsolutno nikakve veze i kako omalovažava i ne poštuje žrtvu svih branitelja koju su podnijeli za ovu našu domovinu.

I zato se ne klanjamo srpskim lažima dok jednom za svagda ne razriješimo pitanje Jasenovca! Kada ga prekopamo i saznamo pravi broj žrtava tada ćemo se pokloniti svakoj nevinoj žrtvi koja je stradala u tom logoru! Do tada će za mene to biti samo srpsko-komunistički mit!”, poručio je.

Komentari