Mlinarić Ćipe poručio Peović: Tito je zločinac, a crvena petokraka je zločinačka jer je napadala Vukovar

Srdjan Vrancic / CROPIX

Zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe reagirao je na izjavu Katarine Peović da je Franjo Tuđman ratni zločinac poručivši da je došlo do povrede poslovnika.

“Gospođa Peović je rekla da je Domovinski rat zapravo zločinački rat ako je Franjo Tuđman bio na čelu države u to vrijeme. Ja joj samo hoću reći da je dokazano da je Tito zločinac i da je crvena petokraka zločinačka jer je napadala Vukovar” rekao je Stipo Mlinarić Ćipe.

Podsjetimo, U Saboru se danas nastavila 3. sjednica, a zastupnici raspravljaju o Prijedlogu zakona o osnivanju Sveučilišta obrane i sigurnosti kojim bi se stvorio okvir za osnivanje sveučilišta kao visokoobrazovne i znanstveno-istraživačke ustanove za obrambeni i sustav domovinske sigurnosti.

Raspravu oko Sveučilišta zakuhala je čelnica Radničke fronte Katarina Peović koja je pitala treba li nam novo Sveučilište i ne bismo li 25 godina nakon rata trebali raditi na demilitarizaciji.



”Je li prikladno ime Franje Tuđmana prigodno s obzirom da je Međunarodni kazneni sud utvrdio da je on sudjelovao u udruženom zločinačkom poduhvatu?”, upitala je Peović.

Stipo Mlinarić Ćipe replicirao Katarini Peović

Tito je zločinac, a crvena petokraka je zločinačka jer je napadala Vukovar! Ovako je zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe reagirao je na izjavu Katarine Peović da je Franjo Tuđman ratni zločinac.

Gepostet von Domovinski pokret am Donnerstag, 24. September 2020

 

 

Komentari