Mlinarić Ćipe: Moja veš-mašina ne radi nedjeljom, ali Medini uhljebi rade

Stipo Mlinarić Ćipe Foto: Domovinski pokret

Saborski zastupnik Domovinskog pokreta Stipo Mlinarić Ćipe u subotu je Ministarstvu hrvatskih branitelja poručio da su “opsjenari koji lažu, zamjenjuju teze i varaju svoje birače”. Revoltirano je to rekao nakon ocjene da se zakon o civilnim stradalnicima “intenzivno i bezobzirno napada” i da su spotovi Documente tendenciozni.

No, iz ministarstva su ga ponovno napali, on im nije ostao dužan i objavio je novi status na svom Facebook profilu.

Objavljujemo ga u cijelosti…

“Od svih gluposti kojima su, nakon jučerašnje objave, navalili na mene, najbolja mi je rečenica da sam se obrušio na ‘…one koji danonoćno rade za hrvatske branitelje i stradalnike Domovinskog rata…’



Gospodo, poručih vama iz Ministarstva i vašim sluganima koji me uspoređuju s Fredom Matićem, da zašiljite svoje uhljebničke olovke i odgovorite konkretno i argumentirano. Čitate li Vi uopće komentare običnih ljudi? Puno novaca trošimo na vas, ali su vam rezultati jednako loši kao i zakoni koje predlažete. Niste još riješili problem nestalih; logoraši nisu obeštećeni; niste digli invalidnine od 2000. godine; a samo kroz Zakon o hrvatskim braniteljima vam se “provuklo” 800 milicajaca SAO Krajine. Tvrdite da će Zakon o civilnim žrtvama vrijediti samo za one koji imaju valjane papire. A što je s dokumentacijom koju je ishodio UNPROFOR? Jesu li to valjani dokumenti?

I da, ako radite danonoćno, onda ispada da radite već 30 godina po 365 dana. To bi bilo 10.950 dana. Očito, dugo radite, uopće ne spavate, a ne razumijete biti. Usporedbe radi i moja veš-mašina može raditi danonoćno, ali je ishod bitan. Odmorite malo i razmislite, možete Vi to bolje”, napisao je Stipo Mlinarić Ćipe na svom Facebooku.

Komentari