Mladi HDZ-ovac predvidio potez Pavičić Vukićević: Ovo je ‘Najjadniji oblik kampanje’!

Predsjednik mjesnog odbora Janko Matko u Zagrebu i član Nacionalnog odbora Mladeži HDZ-a Pavao Škoko Gavranović predvidio je da će zamjenica pokojnog Milana Bandića, dogradonačelnica Jelena Pavičić Vukićević danas smijeniti zagrebački stožer zbog odluke o maskama na otvorenom.

Zanimljiva opservacija od prije 5 sati upravo je potvrđena nakon što je aktualna šefica grada zaista smijenila zagrebački stožer i vodstvo preuzela na sebe.

Pavičić Vukićević je inače i kandidatkinja stranke pokojnog Milana Bandića za gradonačelnicu Zagreba. Na konferenciji za medije gdje je objavila kako od sada ona preuzima vodstvo zagrebačkog stožera civilne zaštite, Pavičić Vukičević se ispričala građanima na uznemiravanju napomenuvši kako ju je odluka Zvonimira Šostara, bivšeg načelnika stožera, začudila.

Čak su i članovi Nacionalnog stožera ostali pomalo zatečeni kada su na konferenciji za medije primili vijest o obveznom nošenju maski na otvorenom u Zagrebu.Pavičić Vukičević u kampanji

Pavičić Vukičević je ovim potezom svakako ugasila negativan odjek ove informacije koji bi vjerojatno mnogi zamjerili aktualnom vodstvu. Da je ovdje moguće riječ o predizbornom spinu nanjušili u i novinari koji su upitali ima li ova odluka veze s predizbornom kampanjom. Ona odbacuje ove tvrdnje i tvrdi kako je reagirala kao odgovorna osoba u Gradu.

“Želim vas izvijestiti da preuzimam vođenje Stožera Grada Zagreba, odgovorna sam osoba u Zagrebu i ne bježim od odgovornosti. Žao mi je da je došlo do uznemiravanja Zagrepčana objavom o obvezni nošenja medicinskih maski na otvorenom”, poručila je Pavičić Vukičević.

Koji su njeni motivi, nikada nećemo znati osim onih koje nam je sama ponudila. Ali zanimljivu teoriju na svom je Facebook profilu iznio mladi HDZ-ovac koji je nekoliko sati ranije nagađao o mogućim razlozima zbog kojih je zagrebački stožer donio ovu čudnovatu odluku.

“Ova odluka stožera u ZG jedino može imati smisla ako se dogodi sljedeći scenarij.
1. Šostar i ekipa donesu suludu odluku
2. Narod poludi
3. Jelena P. Vukičević smijeni stožer, ukine odluku i preuzme upravljanje.
4. Svi su oduševljeni najnepoznatijom zamjenicom gradonačelnika.
U suprotnom ne mogu pronaći ovozemaljski razlog za obvezno nošenje maski na otvorenom. Medicinski razlog sigurno ne postoji”, napisao je Škoko Gavranović nakon čega se njegovo predviđanje doista i obistinilo”, zaključio je kako je ovaj potez Pavičić Vukičević dio njezine predizborne kampanje, prenosi Dnevno.hr.

‘Najjadniji oblik kampanje’

Nakon što je Pavičić Vukičević objavila kako preuzima stožer i ukinula suludu Šostarovu ideju. Škoko Gavranović se ponovo oglasio putem Facebooka.

“Ovo je najjadniji oblik kampanje! Danas sam napisao da će se upravo ovo dogoditi. Ovo je za svaku osudu! Očito se radi o provskom manevru političkih diletanata kojima je osobni probitak iznad javnog interesa”, napisao je Škoko Gavranović.

Pavičić Vukičević preuzela vođenje Stožera civilne zaštite Grada Zagreba i ukinula prijedlog o nošenju maske na otvorenom

 

Komentari