Mirela Holy o konstituirajućoj sjednici SDP-a: Nisam iznenađena ishodom, razum je prevladao

Zeljko Puhovski / CROPIX

Predsjednik SDP-a Peđa Grbin u subotu je s konstituirajuće sjednice Glavnog odbora stranke poručio da Hrvatska bez jakog SDP-a nikada nije mogla ići naprijed i da će tako biti i u budućnosti. Nakon sjednice koja je prošla mirno i bez obračuna, te su na čelna mjesta u Glavnom odboru izabrani svi predloženi kandidati,  Grbin je konstatirao da su unutarstranačke podjele gotove.

Za portal Otvoreno bivša ministrica u Vladi Zorana Milanovića Mirela Holy komentirala je rezultat današnje sjednice. Holy je rekla je da nije iznenađena ovakvim ishodom, te je očekivala da će svi prijedlozi od predsjednika stranke Peđe Grbina proći.

Osvrnuvši se na iznenadnu promjenu klime u stranci, od toga da Klub SDP-a nije prihvatio prijedloge Predsjedništva, do današnje mirne konstituirajuće sjednice, Holy je istaknula da je razum prevladao.

˝Bile su naznake da predsjednik ipak ima potrebnu potrebnu većinu u Glavnom odboru stranke˝ te je dodala da se nada da neće više biti trzavica.



˝Kad radite s ljudima uvijek su prisutni problemi zato što ljudi imaju različite interese. Ja se nadam da su u SDP-u nešto naučili i da će se opametiti, a to se nikad ne zna˝, zaključila je.

Komentari