MINISTAR BANOŽIĆ PORUČIO PRIPADNICIMA GOMBR-a: Vi ste ponosni nasljednici tog neslomljivog hrvatskoga duha

Foto: Nikolina Vukovic Stipanicev / CROPIX

Ministar obrane Mario Banožić čestitao je 15. obljetnicu Gardijske oklopno-mehanizirane brigade (GOMBR), a njenim pripadnicima je poručio neka u svojim bojnama čuvaju duh pobjedničkih gardijskih brigada iz Domovinskog rata – Sokolova, Kuna i Puma.

– Čestitam vam 15. obljetnicu stasanja i rasta ove iznimno važne postrojbe. Čuvate u svojim bojnama uspomenu i duh Sokolova, Kuna i Puma, duh hrvatske odlučnosti, domoljublja, snagu pobjednika, naveo je ministar Banožić u čestitci pripadnicama i pripadnicima Gardijske oklopno-mehanizirane brigade, priopćeno je iz Ministarstva obrane RH.

I danas se, dodao je, sa zahvalnošću prisjećamo svih hrvatskih branitelja koji su svojom žrtvom pokazali kako se voli i brani jedina domovina Hrvatska.

– Vi ste ponosni nasljednici tog neslomljivog hrvatskoga duha! Neka vam, poštovane pripadnice i pripadnici GOMBR-e svaki novi dan bude prigoda za nove izazove, za nove pobjede, u težnji za izvrsnošću i želji za doprinosom domovini Hrvatskoj, naveo je ministar obrane, priopćio je MORH.



Komentari