Milošević o incidentu u Kninu: Stojković je napravio veliku štetu Srbima u Kninu i cijeloj srpskoj zajednici

Boris Milošević/Matija Habljak/PIXSELL

Potpredsjednik Vlade Boris Milošević komentirao je i postupak člana srbijanskog izaslanstva Miloša Stojkovića koji je u videu emitiranom uživo na svom profilu na Facebooku prije neki dan nazvao Knin “srpskim i okupiranim”, zbog čega je Hrvatska uputila prosvjednu notu.

“Ne znam kako to najbolje komentirati. Mislim da je g. Stojković prvenstveno iznevjerio domaćinstvo domaćina gradonačelnika Knina i napravio veliku štetu Srbima u Kninu i srpskoj zajednici u cjelini”, istaknuo je Milošević.

To podriva, rekao je, sve što brojni srpski humanitarci čine – dolaze na područje pogođeno potresom, donose pomoć, građevinski materijal, kontejnere, ne pitaju tko je tko, aktivno se uključilo Srpsko narodno vijeće, pravoslavna crkva… To su veliki napori za solidarnost na cijelom području, njeguju se dobrosusjedski odnosi i pomažu stanovnici bez razlike po pitanju vjere i nacije, “i onda imamo pojedinca koji za nekoliko lajkova, želeći promovirati sebe ili ne znam koga, sve to pokušava minirati”, istaknuo je potpredsjednik Vlade Milošević.

Milošević je za Dnevnik N1 rekao i da parlamentarna većina nije upitna i da među njima nema velikih razilaženja.



Komentari