Milošević: Moramo ‘stati na loptu’ i prestati s osobnim obračunima!

HDZ

Domagoj Ivan Milošević, saborski zatupnik HDZ-a i predsjednik saborskog Odbora za europske poslove, na svom je Facebook profilu komentirao kampanju za unutarstranačke izbore u HDZ-u, koja je podigla prašinu i pokazala kako stoje stvari u odnosima unutar stranke.

Milošević je napisao kako kampanja nije tu da bi se članovi stranke koji se kandidiraju za stranačke pozicije sukobljavali na osobnoj razini.

Njegov post prenosimo u cijelosti.

“Unutarstranačka kampanja trebala bi biti prilika da se kandidati sučeljavaju programima i idejama za jači HDZ i bolju Hrvatsku, a ne za sukobe kandidata na osobnoj razini. Nisam zagovornik zatvaranja te kampanje za javnost, jer hrvatski građani imaju pravo čuti ideje ljudi koji pretendiraju voditi najveću hrvatsku političku stranku i državu.



Mislim da moramo “stati na loptu” i prestati s osobnim obračunima i uvredama.

Ostajem pri odluci da će moja podrška ići onim kandidatima koji zajamče provođenje strukturnih promjena s kojima toliko kasnimo, obračun s korupcijom i klijentelizmom koji razaraju hrvatsko društvo te borbu za svakog mladića i djevojku koji žele napustiti ili su napustili Hrvatsku.

Jedini jamac istinske suverenosti, osim moderne i opremljene vojske, su povratak mladih i snažno gospodarstvo!”, napisao je Domagoj Ivan Milošević.

 

Komentari