Miletić komentirao popularnost stranaka: Razlog našeg rasta je što smo jedan od najaktivnijih klubova u Saboru

Član Mosta Marin Miletić gostuje u emisiji HTV-a “Studio 4” i komentira ankete popularnosti stranaka u Hrvatskoj.

Prve ankete popularnosti stranaka i političara na početku nove godine opet potvrđuju kako HDZ i dalje uživa najveće povjerenje građana, platformi Možemo! najviše pada rejting dok je najveći rast popularnosti i preferencija zabilježio Most koji je skočio za čak 4 postotna boda.

– Važno je čvrsto stajati nogama na zemlji. Meni kao članu Mosta, a onda dopredsjedniku stranke i saborskom zastupniku je drago i sigurno da mi je drago slušati istraživanja i ankete koje govore o našem rastu. Na koncu to nekako oslikava i naš rad na terenu i Klubu zastupnika. Lagao bih da mi je svejedno, nije mi svejedno. Vjerujem da je razlog našeg rasta što smo jedan od najaktivnijih klubova u Hrvatskom saboru. Dali smo kao oporba najviše amandmana, aktivni smo, prepoznatljivi. Među prvima dolazimo, među zadnjima odlazimo, rekao je.

Istaknuo je kako vjeruje da su to hrvatski građani prepoznali.



– Krajem mjeseca u Istri ćemo osnovati županijsku organizaciju s gotovo 80 novih članova. To su sve mahom mladi ljudi koji su svi visoko obrazovani. Meni kao Riječaninu i žitelju Kvarnera je drago kad organizacija raste i lokalno u Istri. Podsjetit ću da je Most u Rijeci prije nekoliko godina bio otprilike na 5 posto, mi smo sad na lokalnim izborima imali 12 posto i to su definitivno pokazatelji kako naša stranka raste. Građanima je drago vidjeti i zajedništvo. Mi smo kao armirani beton. Držimo se zajedno i jedni drugima pomažemo. Podijelili smo teme u Saboru.

Komentari