Milanović verbalno napadnut na biralištu. Poručio kako s takvim huliganima živi već 20 godina

Na glasačko mjesto stigao je i kandidat Zoran Milanović.

“Lijep je dan. Udahni zrak koji dolazi i izađite na izbore. Ovo je važno, neka svatko izađe na izbore jer ovi izbori nisu obračun ni s kim nego naprosto nastojanje da budemo normalna, pristojna zemlja”, poručio je Milanović.

Milanović je ispred biračkog mjesta bio i verbalno napadnut. Naime, čovjek je stao na vrata tik pred Milanovićev izlazak nakon glasanja i vikao:

‘Ne može mene nitko maknut, komunjara da me makne. Laže vas sviju. Šta je, šta se ti javljaš?’.  Milanović je potom rekao kako njega nikakvi huligani ne mogu izbaciti iz takta i poručio da je ovaj dan borba za pristojnu zemlju u kojoj će i ovakve osobe imati pravo glasa.  Milanović je čovjeku pokušao dati ruku i pitati ga odakle je.



“Ne treba meni vaša ruka. Neću, zašto? Nisi dao ni predsjednici ruku, a meni bi dao ruku. Ti bi htio biti predsjednik? Ajde briši”, odgovorio mu je, na što mu je Milanović samo zaželio ugodan dan i poručio da s ovakvim huliganima živi već 20 godina.

U Državnom izbornom (DIP) povjerenstvu kažu da nisu dobili dojavu o tome, a i riječ je, kažu, o događaju izvan zgrade gdje je biračko mjesto, odnosno to se dogodilo na ulici.

Komentari