Milanović o Jandrokoviću: Predsjednik Sabora je u svojim kompleksaškim izljevima spreman na sve

Rekao je i da zna dosta o tome, ali da ne može o tome pričati, “kao ovi koji laprdaju o sadržaju razgovora Vijeća za nacionalnu sigurnost i obranu”, što je po njemu “na razini krivičnog djela”.

– Prvi put smo čuli da se i premijer i Jandroković, Njonjo, usude govoriti što je bilo na sastanku na koji se ne smije ni mobitel unijeti. Razumijete? Inače, jedina osoba koja to nije shvatila je Jandroković. Nakon tri sata sastanka, čovjek je izvadio mobitel i krenuo tipkati po njemu. I onda je rekao da nije znao, rekao je Milanović.

Dodao je da je predsjednik Sabora Gordan Jandroković imao sinkopu četiri sata na sjednici te da usta nije otvorio.

– A onda kad je otvorio usta, to je bilo za kavez, rekao je Milanović.



Milanović je također bio kritičan prema Jandrokovićevom ponašanju na razgovoru.

– Kad ljudi naprosto ne mogu zadržati neke stvari u sebi, pa u svakoj rečenici nekoliko puta krvavo opsuju. E to je izgledalo tako, otprilike, rekao je Milanović.

– I to je nešto što, nažalost, javnost nije vidjela. Ali, gledajte, predsjednik Sabora koji može nekome reći da je smeće je u svojim kompleksaškim izljevima spreman na sve. I što sad? Moraš se nasmijati, reći Plenkoviću: “Molim te, daj ga obuzdaj, skinut će se u tarzanice, tu će se još u lijanu objesiti”, rekao je Milanović, nakon čega je ponovno izrazio čuđenje Jandrokovićevim korištenjem mobitela na sjednici.

– Već smo satima tamo sjedili, gledam, ne mogu vjerovati. Da se skinuo u tarzanice, bio bih manje iznenađen nego da vidim čovjeka – koji mu je to sastanak Vijeća za nacionalnu sigurnost i obranu? N-ti. On to ne zna. To zna i ministar pravosuđa, svi znaju, ali naš Gogić to ne zna, rekao je Milanović.

Dodao je da je nakon toga rekao premijeru da se predsjednik Sabora igra s mobitelom te da je to najstrože zabranjeno.

Komentari